Farma 4 – Dan 99 _ Uzivo _ deo 13


Rijaliti-šou „Farma“, je jedan od najgledanijih televizijskih formata u svetu.

Ovaj veoma popularni šou nastao je kao proizvod švedske produkcijske kuće „Striks“. Posle velikog uspeha u matičnoj državi, „Farma“ se preselila U Norvešku, potom i u Veliku Britaniju, Francusku, Španiju, Italiju, Mađarsku, i još tridesetak zemalja širom sveta.

Koncept je u svakoj zemlji veoma sličan. Svakog ponedeljka bira se se Nedeljni Gazda koji vodi farmu i zavodi zavodi red i disciplinu.

„Farma“ je rialiti šou koji je nadmašio sve rekorde gledanosti u čitavoj Evropi, ne samo zbog znatiželje kako će se poznati snaći u seoskim uslovima — već i zbog svađa, tuča, psovki i bizarnih situacija sa kojima se se farmeri svakodnevno suočavaju.

Na preko dva hektara zemlje na kojima je izgrađena je Farma zajedno sa pomoćnim objektima kao što su: svinjac, štala, senik, radionica, bašta, kokošinjac i tor, našlo se 17 poznatih ličnosti koji se od 20. septembra, pa sve do (najverovatnije) kraja decembra boriti za nagradu od 100.000 evra, i na kojem će živeti bez struje, tekuće vode, hraneći sebe biljkama koje će sami i uzgajati, i mlekom i mesom domaćih životinja o kojima sami brinu.

Comments